Vlietlanden NVM Makelaar Vlaardingen Nederland

Chopinstraat 1 B - VLAARDINGEN

Terug naar het overzicht
Adres: Soort woning: Status: Vraagprijs
Chopinstraat 1 B , Verkocht onder voorbehoud € 129.500 k.k.
3131 DA VLAARDINGEN
Adres: Soort woning:
Chopinstraat 1 B ,
3131 DA
VLAARDINGEN
Status: Vraagprijs
Verkocht onder voorbehoud € 129.500 k.k.

Dit turn-key verbouwde 3, voorheen 4 kamer hoekappartement gelegen op de 2e woonlaag ( is eerste verdieping) is werkelijk zo te betrekken. Het appartement is helemaal onder handen genomen en is geheel voorzien van strak gestuukte plafonds en ook de wanden zijn gedeeltelijk glad gestuukt en gedeeltelijk voorzien van spachtelputz. Al het tegelwerk is vernieuwd en de buitenzijde is recentelijk geschilderd. Het enige wat nog ontbreekt is een nieuwe bewoner want het appartement wordt geheel gestoffeerd en gemeubileerd verkocht. Zelfs de locatie is perfect aangezien het openbaar vervoer, de winkel en scholen zich op loopafstand bevinden. Kortom, bent u op zoek naar een kant en klaar appartement dan is dit misschien het appartement voor u.

Indeling:
- Bellentableau met brievenbussen en toegang tot de centraal afgesloten entreehal met de trap naar de verdiepingen.

Indeling appartement:
- Hal voorzien van een knop om de portiekdeur te openen en een vernieuwde meterkast met slimme meters (4 groepen, 2 aardlekschakelaars). De hal geeft toegang tot 2 slaapkamers, de keuken, de woonkamer en de gedeeltelijk betegelde
toiletruimte voorzien van een nieuwe toiletpot, een nieuwe stortbak, een nieuwe toiletbril, nieuw leidingwerk en een fonteintje.
- 1e slaapkamer aan de achterzijde voorzien van een open vaste kast.
- 2e slaapkamer aan de achterzijde voorzien van een vaste kast. De slaapkamer geeft toegang tot het balkon die op het zuiden is gelegen.
- Ruime, lichte woonkamer (voorheen 2 kamers) met een moederhaard en gedeeltelijk dubbel glas. Via de woonkamer is er toegang tot de badkamer.
- Mooie, nieuwe totaal betegelde badkamer voorzien van een wastafel, een douche, inbouw spots en een raam die is voorzien van dubbele beglazing.
- Zeer nette keuken die toegankelijk is via een schuifdeur. De keuken is voorzien van een recht keukenblok met bovenkasten (opstelling geiser) en aan de andere zijde van de keuken is een werkblad met daaronder een aansluiting voor de
wasmachine en de droger. De keuken is verder uitgerust met een wasmachine, droger, vaatwasser, koel/vriescombinatie en een magnetron. Via de keuken is er toegang tot het 2e balkon die aan de voorzijde is gelegen.

Ligging:
- Op loopafstand van het openbaar vervoer (nieuwe metrolijn)
- Op loopafstand van winkels en scholen
- Speeltuin in de wijk
- Dichtbij uitvalswegen

Bijzonderheden:
- De gehele woning is turn-key verbouwd
- De woning wordt gestoffeerd en gemeubileerd verkocht
- Alle plafonds zijn glad gestuukt
- De wanden zijn gedeeltelijk glad gestuukt en gedeeltelijk voorzien van spachtelputz
- Al het tegelwerk is vernieuwd
- De woning is voorzien van centrale verwarming met een moederhaard
- Warm water middels een geiser
- Buitenzijde is recentelijk geschilderd
- Berging in de onderbouw
- Actieve VVE (€ 90,- per maand)
- Oplevering in overleg/kan snel

“Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.”

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Vlietlanden NVM Makelaars sluit elke aansprakelijkheid uit voor verschillen uit deze meetinstructie.


Interesse in deze woning?

Neem contact met ons op!
Ook voor een afspraak voor bezichtiging.

Vul onderstaand formulier in.

Ik wil deze woning bezichtigen
Vlietlanden NVM Makelaar Vlaardingen

© 2018 Vlietlanden NVM Makelaar Vlaardingen | Privacy statement | Cookie statement

Volg Vlietlanden NVM Makelaar Vlaardingen

Facebook Twitter Linkedin Funda